Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Suntechnics levert alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten

Over suntechnics

Marcel en Jeroen van Vugt

Tijdens zijn carrière van bijna twintig jaar bij diverse installatiebedrijven en adviesbureaus, zag Marcel van Vugt dat het toepassen van duurzame energietechnieken voor woningen en bedrijven steeds belangrijker werd. Hij specialiseerde zich in deze techniek en richtte in 2007 zijn eigen adviesbureau Home Technics op.

Omdat Marcel voorzag dat het benutten van zonne-energie een steeds grotere rol zou krijgen, richtte hij in 2010 Suntechnics op. Vanaf die tijd realiseert Suntechnics tal van zonne-energie installaties en andere duurzame energiebesparende oplossingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Bij Suntechnics kun je terecht voor een eerlijk en gedegen advies op maat en de aankoop en installatie van onder andere voor zonnepanelen, een warmtepomp, airconditioning of elektrische boiler. 

Sinds 2023 is zoon Jeroen van Vugt in het bedrijf gekomen en hij is verantwoordelijk voor de montage en de planning. Inmiddels werken zo’n 20 professionals voor Suntechnics om alle projecten te realiseren.

Energietarieven de baas blijven

betaalbare oplossingen

De gestegen energietarieven van het afgelopen jaar hebben een enorme bewustwording gecreëerd bij zowel particulieren als bedrijven. Door deze hoge energieprijzen wordt het ook steeds interessanter om over te stappen op nieuwe manieren van verwarmen, koelen en het opwekken en opslaan van elektriciteit.

Suntechnics kan uw situatie, wensen en budget op maat vertalen naar slimme oplossingen en deze van A tot Z realiseren. Door de steeds veranderende energiemarkt is het namelijk zaak om het complete energieverbruik zo goed mogelijk te managen. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Maak dan een afspraak.

Waarom Suntechnics?

      

U wordt ontzorgd bij de keuze voor het duurzaam verwarmen van uw woning, instelling of bedrijf

      

U heeft daarvoor te maken met slechts één contactpersoon.

      

Zo weet u zich verzekerd van persoonlijke aandacht voor uw situatie

      

De expertise van Suntechnics is gebaseerd op ruim 25 jaar ervaring met duurzame installaties

      

Er wordt uitsluitend met topmerken gewerkt die betrouwbare garanties bieden

      

En als er onverhoopt een storing is, dan wordt deze altijd snel verholpen

Vragen? We horen het graag!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of onze producten? Of wilt u advies bij het verduurzamen van uw woning, bedrijf of instelling?

Optimaal rendement

25 jaar ervaring

Servicedienst