Suntechnics realiseerde
Warmtepomp en zonnepanelen voor de familie van de Worp 

Jeroen van de Worp woont sinds 2020 met zijn gezin in een vrijstaande woning in Wijk bij Duurstede. Omdat de woning erg gedateerd was, wilden we deze aanpassen aan hun woonwensen en bij het maken van die plannen werden ook de mogelijkheden bekeken om de woning te verduurzamen. 

“Via een zakenrelatie kwam in contact met Marcel van Vugt van Suntechnics,” vertelt Jeroen. “Marcel stelde een plan op waarin alle mogelijkheden aan bod kwamen. Omdat er ook een kostenplaatje aan hangt is het belangrijk om de juiste keuzes te maken en in dat proces heeft Marcel ons prima begeleid. Voor deze investering konden we gebruikmaken van een (voordelige) groene hypotheek. Daardoor konden we in een keer de verduurzaming van onze woning realiseren.”

“Omdat in de woning al vloerverwarming aanwezig was, hebben we gekozen voor een combinatie van zonnepanelen en een warmtepomp en een warmtepompboiler. De 24 panelen die nu op het dak liggen zorgen ervoor dat we nu op jaarbasis nagenoeg energieneutraal zijn en dat geeft niet alleen een fijn gevoel, maar bespaart ook nog eens meer dan 400 euro per maand aan energiekosten.”

“We zijn blij met de keuze voor Suntechnics, omdat Marcel ons niet alleen uitstekend heeft geadviseerd, maar hij heeft ons door zijn netwerk van specialisten ook helemaal ontzorgd. Het was fijn dat we helemaal zelf konden kiezen wat we wel en niet wilden en dat daar geen enkele druk op zat. Tijdens het proces van beslissen tot en met de plaatsing door de vakmensen, was de communicatie prima en Marcel is ook tijdens de installatie op bezoek geweest. Dat hebben we als bijzonder prettig ervaren.”

3
1
4
2