SunTechnics realiseerde
1000 zonnepanelen op nieuwbouwwoningen in Langerak

Suntechnics voorzag 91 nieuwbouwwoningen woningen in Langerak van 1000 zonnepanelen.

Naast particulieren, renovatieprojecten, overheidsgebouwen en bedrijven, levert en plaatst Suntechnics ook zonnepanelen op nieuwbouwwoningen en -appartementen. Opdrachtgevers zijn in dit geval de bouwers/ontwikkelaars en bij deze partijen zijn naast een scherpe prijs ook deskundigheid en een goede samenwerking van belang. Omdat planningen in de nieuwbouw van vele factoren afhankelijk zijn, is het ook belangrijk om flexibel te zijn als het gaat om het plaatsen en aansluiten van de zonnepanelen. 

Het nieuwbouwproject Langerak-Zuid van aannemersbedrijf Van Daalen bevindt zich op dit moment in fase 4. Als deze fase is afgerond dan zijn er 91 koopwoningen opgeleverd die allemaal energiezuinig zijn en daarom ook allemaal voorzien zijn van zonnepanelen.

“Enkele jaren geleden kwamen we in contact met Marcel van Vugt van Suntechnics,” vertelt werkvoorbereider Gerrit de Vor. “Marcel is deskundig, levert uitstekend werk en komt de gemaakte afspraken altijd na en dat is waar we als Van Daalen veel waarde aan hechten. Uiteraard moet ook de prijs-kwaliteitverhouding goed zijn en ook daar zijn we tevreden over. Het resultaat is, dat Suntechnics reeds 4 fases van dit nieuwbouwproject heeft gerealiseerd. In Langerak zullen de komende jaren nog 3 fases gerealiseerd gaan worden, dus daar is nog voldoende werk te verzetten.

Zonnepanelen Langerak
Zonnepanelen nieuwbouw 2
11
Zonnepanelen nieuwbouw 3
12